Skip to main content

ShowTex

Amazing Stage Fabrics in Motion

Warehouse Worker

 

 

 

 

Ben jij onze nieuwe magazijnier?

Een hart voor logistiek? Stel je eens voor dat je kan werken in het kloppende hart van een creatief bedrijf in volle groei. Eentje dat deel is van een internationale groep, maar toch aanvoelt als een kleine familie. Welkom in het magazijn van ShowTex België!


WE STELLEN ONS EVEN VOOR

Ken je die typische gordijnen in een theater? Of die stoffen die voor een unieke sfeer zorgen op het podium? Dat is exact wat ShowTex doet. Decoratie van evenementen, aankleding van beursstanden, spectaculaire onthullingsdoeken...? Jaja, ook daarvoor staan we bekend.

Als één van de wereldleiders in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen, doen we niets liever dan de meest creatieve uitdagingen aangaan in decorbouw, podium- en standontwerp. Je vindt onze kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Azië en Australië, maar jouw werkplek en ons hoofdkantoor bevindt zich in Burcht, bij Antwerpen.


EN JIJ? BEN JIJ ONZE MAGAZIJNIER?

Elke dag zorg je er samen met je collega-magazijniers voor dat de inkomende orders correct en tijdig klaar staan voor verzending.    

Handen uit de mouwen? Check! Jij analyseert en verwerkt de orders die te picken zijn, brengt alle materialen naar de juiste locatie en verpakt ze damage-proof voor verzending. Communicatie skills? Dubbel check! Want uiteraard stem je steeds goed af met de verschillende afdelingen binnen ShowTex om eventuele problemen op te lossen en samen tot het beste resultaat te komen.

Maar er is meer: als magazijnier volg je als geen ander de strikte veiligheids- en kwaliteitsprocedures op. Je gaat dus aandachtig en zeer nauwkeurig te werk. Ook als het snel moet gaan. Wanneer spreken we af?


BENIEUWD HOE WIJ JOU ZIEN?

OPLEIDING EN ERVARING

Binnen magazijnorganisatie en orderpicking weet jij als geen ander dat je met een goede communicatie heel ver komt. Je bent dus vlot in het Nederlands. Daarnaast nog in het bezit van een vorklift-attest? Dat zijn extra punten!

PERSOONLIJKHEID EN SKILLS

Dankzij jouw hands-on mentaliteit kan je elke dag flexibel inspelen op onvoorziene omstandigheden, zelfstandig én in teamverband. Verantwoordelijkheid? Geen probleem! Jij bent stipt, leergierig en denkt mee waar je kan. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat je ordelijk en gestructureerd kan werken, terwijl je steeds de veiligheids- en kwaliteitsprocedures volgt. De perfecte match voor het ShowTex magazijniersteam!


WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

ShowTex is een beetje een atypisch bedrijf. Het woord “onmogelijk” staat niet in ons woordenboek, dus denken we steeds samen na over de beste oplossing en gaan we onmiddellijk over tot actie. We slagen er zo al 35 jaar in om aan de top te blijven in een zeer specifieke markt.

En jij? Jij staat op de eerste rij in dit uniek verhaal en komt terecht in een gedreven ploeg dat elke dag opnieuw van ShowTex de referentie binnen de sector maakt.  

Maar er is meer:

  • Flexibiliteit & een gezonde work/life balance
  • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een vast maandsalaris met mooie extra’s

OVERTUIGD DAT JIJ ONZE MATCH BENT? LAAT VAN JE HOREN!

Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs [at] showtex.com en wie weet verwelkomen onze prettig gestoorde collega’s jou binnenkort wel in hun team.

 

« Terug naar joboverzicht