Skip to main content

ShowTex

Amazing Stage Fabrics in Motion

Apparel worker

 

 

 

 

Ben jij onze nieuwe confectiemedewerker?

Stel je eens voor dat je werkt voor een creatief bedrijf in volle expansie. Eentje dat er alles aan doet om de artistieke ideeën van entertainment professionals wereldwijd tot leven te brengen. Een dynamisch bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep, maar toch nog steeds aanvoelt als een kleine familie. Welkom bij ShowTex België!


WE STELLEN ONS EVEN VOOR

Ken je die typische gordijnen in een theater? Of die stoffen die voor een unieke sfeer zorgen op het podium? Dat is exact wat ShowTex doet. Decoratie van evenementen, aankleding van beursstanden, spectaculaire onthullingsdoeken...? Jaja, ook daarvoor staan we bekend.

Als één van de wereldleiders in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen, doen we niets liever dan de meest creatieve uitdagingen aangaan in decorbouw, podium- en standontwerp. Je vindt onze kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Azië en Australië, maar jouw werkplek en ons hoofdkantoor bevindt zich in Burcht, bij Antwerpen.


EN JIJ? BEN JIJ ONZE NIEUWE CONFECTIEMEDEWERKER?

Als confectiemedewerker naai, stik, verstevig en verzorg je de afwerking van de verschillende stukken, met de hand, met naaimachines of met andere uitrusting.

Je speelt dus een belangrijke rol in het productieproces van decoratiedoeken, theatergordijnen en bekleding van evenementen. Jouw diverse taken dragen bij tot het maken of het bewerken van een order, waaronder het instellen en aansturen van de machines.


BENIEUWD HOE WIJ JOU ZIEN?

Voor ons is je opleiding van minder belang dan je ervaring. Zo kan je minstens een eerste ervaring in confectie voorleggen.

Daarnaast ben je een toffe collega die nauwkeurig werk aflevert. Je bent flexibel en communiceert vlot en op een positieve manier. Problemen bestaan niet, uitdagingen daarentegen, die tackel je graag!


WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

ShowTex is een beetje een atypisch bedrijf. Het woord “onmogelijk” staat niet in ons woordenboek, dus denken we steeds samen na over de beste oplossing en gaan we onmiddellijk over tot actie. We slagen er zo al 35 jaar in om aan de top te blijven in een zeer specifieke markt.

En jij? Jij staat op de eerste rij in dit uniek verhaal en komt terecht in een gedreven installatieteam dat elke dag opnieuw van ShowTex de referentie binnen de sector maakt.  

Maar er is meer:

  • Een degelijke opleiding
  • Begeleiding, sturing en opvolging van heel nabij, zodat je je vlot kan ontwikkelen.
  • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een vast salaris met mooie extra’s

OVERTUIGD DAT JIJ ONZE MATCH BENT? LAAT VAN JE HOREN!

Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs [at] showtex.com en wie weet verwelkomen onze prettig gestoorde collega’s jou binnenkort wel in hun team.

 

« Terug naar joboverzicht